Friday, February 16, 2007

SECCIÓ: Pel.lícules recomenades

CHILDREN OF MEN:

Què passaria si de sobte la humanitat es tornés infèrtil i no poguéssim tenir descendència? La pel.lícula arrenca amb la mort de Diego Ricardo, el nen més jove de la humanitat, un noi d'uns 18 anys 4 mesos 20 dies 16 hores i 8 minuts; la població mundial està completament commocionada davant dels televisors. El món s'ha tornat gris, els atemptats i els saquejos succeïxen a diari, i la gent ha perdut l'esperança, el caos regna arreu.


Però encara hi ha una petita llum d'esperança...el protagonista coneixerà la última noia embarrassada, el seu objectiu serà aconseguir salvar a la mare i al nen que porta dins seu, conduïnt-los cap a un vaixell on es desenvolupa un projecte per a repoblar el món amb els últims infants. La guerra cívil i la pèrdua de valors faran gairebé impossible el camí cap a la salvació. Una pel.lícula imprescindible! Emociona, impacta i fa reflexionar.



LITTLE CHILDREN:

Aquesta és la història d'amor entre un home que està opositant per a ser advocat i una dona que escriu la seva tesi. Els dos estan casats, però una tarda mentre juguen a gronxar els seus fills respectius, s'enamoren.

La turbulenta història d'amor els farà intentar trencar els seus matrimonis i escapar junts com un caprici sense sentit, com dos nens petits que patalegen davant d'una botiga de llaminadures.

El guió és impresionant i la veu en off de les millors que he sentit mai!!

NOTES ON A SCANDAL:

Tot comença durant el primer dia d'escola a un institut de Gran Bretanya. La veterana professora Barbara Covett ordena i prepara els quaderns pels nous alumnes mentre descobrim l'arribada d'una jova professora de plàstica al centre. L'amistat entre les dues professores és ràpida, gairebé passional, però la senyora Covett amaga alguna cosa...una atracció secreta -només descrita al seu diria personal- cap a les noies.


Tot canviarà quan de sobte la jova professora li confessi a la senyora Covett el seu affair amb un alumne de tan sols 15 anys. Des d'aquest instant, l'experimentada i disciplinada professora tindrà al seu poder el gran secret.
Mica en mica, i jugant amb la importància que podria tenir el fet de treure a la llum el secret, la professora Covett li exigirà una amistat més forta, un compromís gairebé malaltís, la gelosia la fa embogir. Fins a quin punt podrà soportar el xantatge? Com acabarà la història d'amor entre la jova professora i l'alumne? Prepareu-vos!! És una pel.lícula d'emocions fortes, fa posar els pèls de punta! No us la perdeu! La professora Covett (JUDI DENCH) nominada a l'Oscar!

No comments: